Maskat grabitin 100 mijë denarë nga një kazino në Shkup

0
194

Rreth 100 mijë denarë janë vjedhur sot në mëngjes nga një kazino në bulevardin “Aradhat partizane” në Shkup.
Nga MPB njoftojnë se vjedhja është kryer nga deri tani person i panjohur, i cili me maskë dhe armë e ka kërcënuar punëtoren, ka marë paratë dhe është larguar.

Rasti në polici është paraqitur në orën 04:50 të mëngjesit, ndërsa nga MPB thonë se ndërmarrin masa për zbardhjen e rastit.

SHARE