Maturantja më e bukur për këtë vit, shikoni dhe vlersoni vet

0
221

Maturantët në gjithë Kosovën, këto ditë mbajnë mbrëmjet e fundit të gjimnazit.

Edhe në Drenas, këto ditë është mbajtur mbrëmja e maturës së Gjimnazit “Skenderbeu”, ndërsa ajo që ka rënë në sy më shumë, ka qenë maturantja Laura Kerolli.

 

SHARE