Mazda, eleganca merr forma të reja

0
250

Ka diçka shumë të bukur te Mazda, diçka shumë “japoneze” dhe kjo është sensualiteti i dizajnit të saj.

Format e kësaj makine reflektojnë dritat në një “kërcim” që nxjerr në pah ngjyrat, linjat të japin përshtypjen e hapave të një felini të madh dhe të falin ndjenjën e dinamizmit.

Të gjitha këto elemente mund të vihen re në makinën e re Mazda Vision Coupe.

 

 

 

SHARE