Merkel: I dua të gjithë shqipëtarët, sepse janë shumë të sjellshëm. E vërtetojnë këta që jetojnë në Gjermani [Video]

0
137

Zonja e parë e Gjermanisë flet për shqipëtarët, ku thotë që i dua të gjithë shqipëtarët, sepse janë të sjellshëm. E vërtetojnë këta që jetojnë në Gjermani.

Të gjithë e dimë se zonja e parë e Gjermanisë Angela Merkel, e don vetëm drejtësinë dhe punën korrekte që bëjnë njerëzit. E kemi parë shumë shpesh duke i dal në krahë shqipëtarëve, por tani ka lavdata.

Ne kemi shumë shqipëtarë që jetojnë në shtetin tonë të Gjermanisë, të gjithë janë të sjellshëm dhe punëtorë, andaj i dua të gjithë shqipëtarët, u shpreh Merkel. Jaa V1’D*E0:

Shqipëtarët që jetojnë këtu tek ne, e dëshirojnë vetëm punën, vetëm duan që të punojnë, as një fjalë tjetër tek ta nuk ekziston, vetëm punë, shprehet Merkel në ditën e sotme dhe kështu përfundon lavdatat për shqipëtarët.

SHARE