Momenti i nënshkrimit të Ligjit për ndryshime kushtetuese

0
114

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferri, pas miratimit të ndryshmeve kushtetuese, ka publikuar foton e momentit të nënshkrim të Ligjit për ndryshimet kushtetuese.

“Çasti i nënshkrimit nga ana e Kryetarit të Kuvendit”, ka shkruar Xhaferri pranë fotos së publikuar në Facebook, ndërsa paraprakisht kishte shkruar se “Rruga e Republikës së Maqedonisë drejt NATO-s dhe BE-së vazhdon”.

Kuvendi i Maqedonisë ka votuar sonte ndryshimet kushtetuese, ku pro ndryshimeve kanë votuar 81 deputetë, me këtë emri i ri i Maqedonisë, do të jetë Republika e Maqedonisë së Veriut.

SHARE