Në aksident trafiku humb jetën 26 vjeçarin nga fshati Toplic

0
103

Dje (15-gusht) rreth orës 22 e 40 minuta, në Sektorin për punë të brendëshme Tetovë, është denoncuar se në autostradën Gostivar-Tetovë, pas kyçjes së Negotinës, B.J. (26) nga fshati Toplicë e Gostivarit duke drejtuar veturën e tij të tip ,,BMW-Kabrio,, me targa të Gostivarit, ka devijuar nga rruga dhe ka fluturuar jashtë autostradës.

Gjatë fluturimit nga rruga, vozitësi, u është nënshtruar plagëve dhe ka ndëruar jetë në vend.

Prokurori Publik dhe ekipi nga Stacioni policorë Gostivar, kanë kryer inspektimet komplete në vendin e ngjarjes, kurse me urdhër të Prokurorit Publik, trupi i pajtë është dorëzuar për autopsi.

SHARE