Nita Istrefi Shndërrohet Në Kim Kardashian !

0
342

Derisa Nora dhe e Era e kanë trasuar rrugën e së ëmës, duke u bërë këngëtare, Nita ka qëndruar larg muzikës.

Nita Istrefi është e interesuar për modën dhe njihet si fashionista. Ajo nuk është imponuar asnjëherë në media, duke dashur të rrijë larg vëmendjes publike.

Nita Istrefi është martuar dhe po jeton në Londër. Motrat e saj shpesh e shprehin mallin për të.

Dihet që Nita e ka transformuar pamjen e jashtme dhe pas disa ndërhyrjesh, duket goxha e ngjashme me Kim Kardashian.

Si po ju duket?

 

SHARE