Privohet nga liria një 29 vjeçar në Tetovë

0
58

Dje (15-gusht) rreth orës 16 e 50 minuti, në rrugën ,,Jasht Vardarit,, në Tetovë, është privuar nga liria 29-vjeçari I.I. nga fshati Sedllarcë e Epërme.

Gjatë kontrollit të kryer tek ai është gjetur kokain dhe pas dokumentimit të plotë të rastit ndaj personit I.I. do të pasojë edhe parashtresë adekuate.

SHARE