Reshjet e shiut krijojnë kaos ne Saraj dhe gjatë autostradës Shkup-Tetovë

0
112

Bllokim total në rugër e Sarajit nga reshjet e shiut ku këtë blokim mund ta shikoni nëpërmejt fotove

 

 

Reshjet e dendura të shiut që kanë rënë gjatë orëve të pasdites së sotme në pjesën veri-perëndimor të vendit kanë rënduar qarkullimin rrugor në autostradën Shkup-Tetovë.

Dhe si pasojë e këtyre reshjeve të dendura të shiut janë krijuar edhe radhë të gjata në pikat pagesore, siç shihet në fotografitë e mëposhtme, për shkak të grumbullimit të sasisë së madhe të ujit që është grumbulluar përpara tyre duke vështirësuar në këtë mënyrë edhe lëvizjen e automjeteve.

 

 

SHARE