Segway prezanton e-patinat vet-balancues

0
214

Këto janë të ashtuquajturat e-patina: bordet e vetëbalancuara me një rrotë për këmbë.

Segway-Ninebot së shpejti do të ofrojë një produkt përkatës. Ajo quhet Segway Drift W1 dhe duhet të vijë “shpejt” në treg, siç njoftoi kompania në një deklaratë për shtyp.

Rreth të dhënave të sakta të performancës, nuk ka detaje.

Si Engadget raporton, Segway-Ninebot nuk është kompania e parë për të nisur e-patina. Kompania Inmotion ka në dispozicion “Hovershoes”, të cilat punojnë saktësisht të njëjtën.

SHARE