SHBA, investime 4 miliard dollarëshe në Serbi

0
208

Shtetet e Bashkuara të Amerikës, do të investojnë 4 miliardë dollarë në Serbi. Këtë lajmë e ka bërë të ditur vetë presidenti Serb, Aleksandar Vuçiç, në Facebook.

Këtë lajm Vuçiç e ka bërë të ditur pas takimit me ambasadorin amerikan në serbi, Kajl Skot.

‘Afër 100 kompani amerikane kanë investuar rreth 4 miliardë dollarë amerikanë dhe kanë punësuar 17 mijë punëtorë. Me ambasadorin e SHBA-s, Kajl Skot i cili dorëzon urimin për Vitin e Ri dhe Krishtlindjes Serbe me 7 janar nga ana e presidentit Donald Trump’, shkruan presidenti i Serbisë Aleksandër Vuçiç në Facebook.

SHARE