Shembet masivi shkëmbor mbi rrugën Kukës

0
209

Shembet masivi shkëmbor mbi rrugën Kukës-Shishtavec. Automjete dhe njerëz kanë shpëtuar pa dëme. Rruga u bllokua për mbi një orë, derisa u hap një kalim për kalimin përkohësisht.

SHARE