Shkodra e përmbytur përmes syve të Forcave të Armatosura

0
178

Prej mëse tre javësh tashmë, Shkodra përballet me përmbytjet dhe flukse të shumta të reshjeve.

Thuajse 5 mijë hektarë tokë janë kthyer nën pushtetin e ujit, e teksa qeveria e Bashkia e Shkodrës luftojnë nëse do të ketë një shpallje të emergjencës apo jo, ata që e shohin me sytë e tyre se çfarë po ndodh, përveçse banorëve, janë forcat e Armatosura shqiptare.

Më poshtë disa nga fotot e punës së palodhur të tyre në ndihmë të qytetarëve të prekur nga përmbytjet.

SHARE