Shpallet fajtor, piu helm në Gjykatën e Hagës (VIDEO)

0
258

I akuzuari për krime lufte, Slobodan Praljak, ka pirë helm në Tribunalin e Hagës pas shpalljes fajtor. Praljak u dënua me 20 vjet burg për kryerjen e krimeve të luftës ndaj civilëve në Mostar të Bosnjës dhe Hercegovinës Praljak është njëri nga gjashtë ish liderët politik e ushtarak boshnjak dhe kroat, të akuzuar nga Tribunali i Hagës. Gjykata ka suspenduar seancën pas kësaj ngjarje.

SHARE