Shqiptari që jeton në Gjermani: Mirë qe nuk po i’u japin vizat Kosovës, se nuk do na lini rehat as me punu këtu duke ardhur shpesh tek ne [Video]

0
145

Një shqiptar që jeton në Gjermani i është bërë një pytje në një intervistë se çka mendon për liberalizimin e Kosovës që ende nuk po i’a japin vizat?

E ky shqiptari që jeton në Gjermani i’u është përgjigjur shumë shpejtë dhe duke buzëqeshur pyetjes së gazetares, duke thënë më mirë që nuk kanë viza.

Mirë qe nuk po i’u japin vizat juve Kosovës, se nuk do na lini rehat as me punu këtu, duke ardhur shpesh tek ne. Jaa V1’DE0:

Është më mirë të mos i marrin, sepse as punën rehat nuk mundemi me bo nëse vijnë këta të Kosovës tek ne, as pushimin dy ditorë nuk e bëjmë rehat, buzëqeshi dhe përfundoi djaloshi.

SHARE