Shqiptari shkruan letrën prekëse dhe var veten në Greqi. JA PSE!

0
56

Ngjarja e rëndë ka tronditur komunitetin shqiptar në Megara, ku 60-vjeçari është gjendur i varur në shtëpinë e tij sot në mëngjes nga fqinjët e tij. Më parë ai punonte shofer në një kompani private që dërgonte fëmijët në shkollë.

Shqiptari kishte mbi 25 vite që punonte në Megara, por kishte vite që ishte pa punë dhe ishte zhytur në borxhe, tregojnë shokët e tij, transmeton albeu. Para se të varte veten la një letër ku shkruante arsyet.

SHARE