Shqiptarja vetëm 17 vjet synon majat e shtatë kontinenteve (Video)

0
113

Mrika Nikqi i ka vetëm 17 vjet, por ajo ka synime të mëdha dhe atë për një kohë të shkurtër.

Vajza nga Peja, ka në plan që para 6 dhjetorit kur edhe feston ditëlindjen e 18-të ta arrij një rekord botëror, duke i pushtuar 7 majat më të larta të 7 kontinenteve të botës.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja Qendresa Bellagoshi.

SHARE