Sulmohen dy pjestar të policisë në Gostivar

0
101

Dje mbrëma (5-dhjetor) rrethë orës 22 e 30 minuta, në rrugën ,,Borçe Jovanovski,, në Gostivar, gjatë kryerjes së patrullimit këmbësor, dy pejstarët e policisë kanë qenë të fyer dhe poshtëruar nga ana e 37-vjeçarit A.A. nga Lagja Cigllana, i cili është sjellur në mënyrë agresive ndaj tyre.

Menjëherë A.A. është arestuar dhe mbajtur në Stacionin policorë Gostivar, dhe pas zbardhjes së plotë të rastit, ndaj tij do të pasojnë edhe padi adekuate.

SHARE