Të mbështesim të rinjtë tetovarë në garën e Red Bull

0
203

Grupi “Teamphamily”, i vetmi ekip shqiptarë që merr pjesë në garën e Red Bull, kundër 9 ekipeve tjera Maqedonase. Gara e Red Bull – Can You Make It, përfshin një udhetim falas, pa celular, por vetëm me kanaçe Red Bull. Udhëtimi i tre të rinjve nga Tetova do të jetë nëpër të gjithë Europën dhe do të mbarojë në Amsterdam. Për tu kualifikuar atyre u duhet vota juaj të cilën mund ta jepni çdo 24 orë, deri sonte në mesnatë. Ky grup i të rinjve Shqiptarë do të përfaqësojë Maqedoninë në këto gara në qoftË se ato dalin nga ky kontest me më së shumti vota.

video

VOTËN TUAJ MUND TA JEPNI NE LINKUN MË POSHTË

https://canyoumakeit.redbull.com/en/applications/10755/

SHARE