Tetovari hero që mposhti bandën sërbe i vetëm (VIDEO)

0
190

Naser Abazi, të cilin mediat serbe e shpallën hero, është një shqiptar, shitës i gështenjave në Pozharevac.

Abazi është nga fshati Siniçan-Komuna e Bogovinës dhe u kap fytt per fytti me baanndën serbe që ishin të arrmatoosur me boks hekuri dhe thika.

Ai i ka shpëtuar jetën pronares së kioskut në qendër të qytetit dhe për të shpëtuar jetën e saj, tetovari i ka rrrahhur dhe shtrirë për toke anëtarët e baanndës sërbe.

Ngjarja ka ndodhur në dhjetor të vitit 2014.

SHARE