Tre të dyshuar për therjen e një të riu në Shkup

0
164

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) njofton se është kapur edhe personi i tretë, i përfshirë në therjen me mjet të fortë, të një të riu në Shkup.

Z.T, 17 vjeçar nga Shkupi është sulmuar fizikisht nga B.N dhe R.A (18), nga Shkupi, të cilët bashkë me personin K.T (18), nga Ljubini.

Në këtë përleshje, Z.T është therur me mjet të fortë, në pjesën e barkut.

B.N është ndaluar në stacionin policor për procedurë të mëtutjeshme.

SHARE