Sunday, April 21, 2019

No posts to display

Lajmet e Fundit!

KJo Është Mosha Qe Femrat Kanë Më Shumë Nevojë Për Seks!

Ndoshta pjesa më e madhe do të mendojnë se bëhet fjalë për vajzat e reja që janë rreth të 20-tave, por jo! Zbulime të...

Arrestohet shqiptari i Cosa Nostra-s… Trafikant dhe ‘agjent i INTERPOL’

Hetimet nisën që në dhjetor të vitit 2016. Qindra përgjime telefonike dhe mjedisore. Mes të arrestuarve të policisë në Firence, është dhe shqiptari Pavlin...

Vuçiq: Po luhet një skenar sikur “27 prilli në Maqedoni”

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq akuzoi vendet e Perëndimit dhe ambasadorët e tyre për standarde të dyfishta, duke krahasuar ngjarjet e 27 Prillit, në...

Taksat ndaj mallrave serbe, përfitojnë tregtarët nga Maqedonia

Ata që mund të përfitojnë më shumë nga lufta ekonomike mes Prishtinës e Beogradit, janë tregtarët nga Maqedonia. Pas vendimit të qeverisë kosovare për...

Privohet nga liria vozitësi i furgonit nga fshati Gradec

Nëntëmbëdhjetë vjeçarja, nga një fshati i rrethit të Gostivarit, djembrëma (24-dhjetor) rrethë orës 21.00, ka denoncuar se pasdite rrethë orës 18.00, duke udhëtuar e...

Më të shikuara!