Category: Opinione

Asimi iku, por duhet të merr me vete ” mjekët ” e politikës shqiptare
Lajme, Opinione

Asimi iku, por duhet të merr me vete ” mjekët ” e politikës shqiptare

October 15, 2019

Urim SALIHU Mes tensionesh e pritjesh nëse do ketë datë për negociatat me BE-në , doli skandali i ” gërshërëve” të peshkut jo aq të ... Lexo më shumë

MLLEFI I SOVRANIT DHE EFEKTI DOMINO
Lajme, Opinione

MLLEFI I SOVRANIT DHE EFEKTI DOMINO

October 15, 2019

Bashkim Aliu Zgjedhjet e 6 Tetorit në Republikën e Kosovës u ndoqën me ineteres nga shumë palë, edhe atë jo vetëm nga qytetarët e Republikës ... Lexo më shumë

LETRA E NËNAVE DHE BIJAVE MINISTRE, DËMTON FAMILJEN SI VLERË
Lajme, Opinione

LETRA E NËNAVE DHE BIJAVE MINISTRE, DËMTON FAMILJEN SI VLERË

October 15, 2019

Burrat nën hije, lozin, kuvendojnë, pika që s’u bie, se nga gratë rrojnë! (A.Z. Çajupi) Bashkim Aliu Tetë zonja ministre të qeverisë majtiste të Shqipërisë, ... Lexo më shumë