Category: Teknologji

Gabimet e mëdha që po bëni me bisedat në grupe
Teknologji

Gabimet e mëdha që po bëni me bisedat në grupe

October 16, 2019

Digjitalizimi i mënyrës së komunikimit në botën moderne ka aspiruar që të bashkojë sa më shumë njerëz. Një formë e lehtësimit të komunikimeve edhe ndërmjet ... Lexo më shumë

Pesë inovacione kyç që Samsung ka krijuar 50 vitet e fundit
Teknologji

Pesë inovacione kyç që Samsung ka krijuar 50 vitet e fundit

October 16, 2019

Samsung Electronics ka një histori të gjatë të krijimit të teknologjive inovative, si dhe zhvillimit të produkteve dhe opsioneve revolucionare. Ja disa nga risitë kryesore ... Lexo më shumë

Samsung së shpejti do të fillojë testimin e kamerës periskop të Galaxy S11
Teknologji

Samsung së shpejti do të fillojë testimin e kamerës periskop të Galaxy S11

October 16, 2019

Raportet nga Koreja e Jugut sugjerojnë që Samsung së shpejti do të testojë kamerën e saj periskop për telefonin Galaxy S11. Këto lojëra elektronike janë ... Lexo më shumë

Mazda prezanton muajin e ardhshëm, një makinë elektrike
Teknologji

Mazda prezanton muajin e ardhshëm, një makinë elektrike

October 16, 2019

Kjo makinë me arkitekturë tërësisht të re, prezantohet muajin e ardhshëm në Tokio Të gjithë prodhuesit janë orientuar nga makinat elektrike, derisa mësohet se Mazda ... Lexo më shumë