Category: Lajme

Kosova dhe Maqedonia Veriore të bashkuara për siguri kufitare
Lajme

Kosova dhe Maqedonia Veriore të bashkuara për siguri kufitare

December 19, 2019

Në brezin kufitar të Republikës së Kosovës dhe Maqedonisë Veriore, zona kufitare Glloboçicë, u realizua një ushtrim i përbashkët operativo-taktik i koduar “Potera-Ndjekja”. Qëllimi i ... Lexo më shumë

Filluan punë zjarrfikësit maqedonas të deklaruar si shqiptarë
Lajme

Filluan punë zjarrfikësit maqedonas të deklaruar si shqiptarë

December 19, 2019

Për t’u punësuar më lehtë, maqedonasit kanë filluar të deklarohen se janë shqiptarë. Kjo ndodhi gjatë konkursit të fundit për 10 zjarrfikës në Brigadën e ... Lexo më shumë

Liberalizimi i vizave mund të ndodhë në vitin e ardhshëm
Lajme

Liberalizimi i vizave mund të ndodhë në vitin e ardhshëm

December 19, 2019

Zërat se liberalizimi i vizave për qytetarët e Kosovës mund të ndodhin këtë vit, i kanë shuar dy deputetët gjerman, Peter Beyer dhe Christian Shmidt ... Lexo më shumë

Kodi Zgjedhor, Xhaferi kundër debatit publik
Lajme, Rajoni

Kodi Zgjedhor, Xhaferi kundër debatit publik

December 19, 2019

Nuk ka bazë ligjore në Rregulloren e Kuvendit që në këtë fazë të procedurës parlamentare, propozim/ndryshimet e Kodit Zgjedhor të diskutohen në debat publik, vlerëson ... Lexo më shumë

Vazhdojnë kontrollet në komunkacion ndaj shpejtësisë të tejkaluar
Lajme

Vazhdojnë kontrollet në komunkacion ndaj shpejtësisë të tejkaluar

October 21, 2019

Në fillim të vikendit që lam pas (18-tetor) në rajonin e Sektorit për punë të brendshme-Tetovë, është realizuar aksion kontrollues për parakalim, me të cilën ... Lexo më shumë

Aksidentohet një këmbësor në fshatin Vrapçisht
Lajme

Aksidentohet një këmbësor në fshatin Vrapçisht

October 21, 2019

Në rrugën lokale në fshatin Vrapçisht të Gostivarit, dje (20-tetor) rreth orës 13 e 25 minuta, vetura e tipit ,,Golf,, me targa të Tetovës, të ... Lexo më shumë

Dje në Tetovë është përfshi nga zjarri një fabrikë
Lajme

Dje në Tetovë është përfshi nga zjarri një fabrikë

October 21, 2019

Dje (20-tetor) rreth orës 13 e 20 minuta, në Sektorin për punë të brendshme-Tetovë, është denoncuar se është përhapur zjarr, në parcelën e një fabrikë, ... Lexo më shumë