Vazhdojnë kontrollet në komunkacion ndaj shpejtësisë të tejkaluar

Vazhdojnë kontrollet në komunkacion ndaj shpejtësisë të tejkaluar

Në fillim të vikendit që lam pas (18-tetor) në rajonin e Sektorit për punë të brendshme-Tetovë, është realizuar aksion kontrollues për parakalim, me të cilën gjithsej kanë qenë të përfshira 97 vetuara (TE- 55 dhe GV-42).

Gjatë kontrollit janë zbuluar 50 shkelje, gjegjësishtë raste të parakalimeve të paregullta (TE-15 dhe GV-35) të cilat janë sanksionuar me parashtresa adekuate ligjore.

Dje (20-tetor) gjithashtu në aktivitete të përforcuara kontrolluese lidhur me tejkalimin e shpejtsisë, të realizuara në rajonin më të gjërë të Tetovës dhe Gostivarit, janë konstatuar gjithse 39- shkelje, gjegjësishtë tejkalime të shpejtësis së lejuar maksimale (TE-25 dhe GV-14), të cilat janë rrumbullaksuar me parashtresa adekuate.

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )