Author: Afrim Ramadani

Kosova dhe Maqedonia Veriore të bashkuara për siguri kufitare
Lajme

Kosova dhe Maqedonia Veriore të bashkuara për siguri kufitare

December 19, 2019

Në brezin kufitar të Republikës së Kosovës dhe Maqedonisë Veriore, zona kufitare Glloboçicë, u realizua një ushtrim i përbashkët operativo-taktik i koduar “Potera-Ndjekja”. Qëllimi i ... Lexo më shumë

Filluan punë zjarrfikësit maqedonas të deklaruar si shqiptarë
Lajme

Filluan punë zjarrfikësit maqedonas të deklaruar si shqiptarë

December 19, 2019

Për t’u punësuar më lehtë, maqedonasit kanë filluar të deklarohen se janë shqiptarë. Kjo ndodhi gjatë konkursit të fundit për 10 zjarrfikës në Brigadën e ... Lexo më shumë

Liberalizimi i vizave mund të ndodhë në vitin e ardhshëm
Lajme

Liberalizimi i vizave mund të ndodhë në vitin e ardhshëm

December 19, 2019

Zërat se liberalizimi i vizave për qytetarët e Kosovës mund të ndodhin këtë vit, i kanë shuar dy deputetët gjerman, Peter Beyer dhe Christian Shmidt ... Lexo më shumë

Kodi Zgjedhor, Xhaferi kundër debatit publik
Lajme, Rajoni

Kodi Zgjedhor, Xhaferi kundër debatit publik

December 19, 2019

Nuk ka bazë ligjore në Rregulloren e Kuvendit që në këtë fazë të procedurës parlamentare, propozim/ndryshimet e Kodit Zgjedhor të diskutohen në debat publik, vlerëson ... Lexo më shumë

SHKËNDIJA KLUBI MË I MIRË I VENDIT NË EUROPË
Sport

SHKËNDIJA KLUBI MË I MIRË I VENDIT NË EUROPË

December 19, 2019

Kuqezinjtë qëndrojnë bindshëm para ekipeve tjera vendore në ranglistën e UEFA-së, ku me koeficient 7.250 mbajnë pozitën e 150-të në Europë. Shtëpia e futbollit Europian, ... Lexo më shumë

KUQEZINJTË VIZITOJNË FËMIJËT ME NEVOJA TË POSAÇME
Sport

KUQEZINJTË VIZITOJNË FËMIJËT ME NEVOJA TË POSAÇME

December 19, 2019

Shkëndija vazhdon traditën tashmë gjashtëvjeçare, duke u shoqëruar në fundvit me fëmijët me nevoja të posaçme te Qendra Ditore në Tetovë dhe paralelja pranë shkollës ... Lexo më shumë

Ansambli i Shkodrës ‘rrëmben’ trofeun në Pizren
Kulturë

Ansambli i Shkodrës ‘rrëmben’ trofeun në Pizren

October 22, 2019

“Kënga Qytetare na bashkon në Prizren” është festivali që, për të dytin vit radhazi, mbahet në Prizren. Aktiviteti që u zhvillua në shtëpinë e kulturës ... Lexo më shumë