Gabimet e mëdha që po bëni me bisedat në grupe

Gabimet e mëdha që po bëni me bisedat në grupe

Digjitalizimi i mënyrës së komunikimit në botën moderne ka aspiruar që të bashkojë sa më shumë njerëz.

Një formë e lehtësimit të komunikimeve edhe ndërmjet grupeve ndryshme, qoftë profesionale apo të shoqërisë, është edhe mbledhja e personave të caktuar për bisedë në një grup të vetëm.

Megjithatë, ekzistojnë disa gabime që njerëzit bëjnë, sipas hulumtimeve të realizuara nga Facebook në ‘Messenger’.

Sipas rezultateve, dy gabimet kyçe që bëjnë pjesëmarrësit e grupeve të bisedave është dërgimi i mesazheve të shumta përnjëherë, si dhe dërgimi i vetëm një ’emoji’.

Kjo gjë, sipas tyre, shkakton shqetësim psikologjik tek bashkëbiseduesit në grup.

Gabime të tjera të mëdha që mund të bëni përfshijnë thashethemet dhe përcjellja e personave në mënyrë të fshehtë.

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (1 )