Shpiket dysheku që tregon tradhëtinë

Shpiket dysheku që tregon tradhëtinë

Bëhet fjalë për një shpikje fantazie të një kompanie spanjolle, që ka ideuar e fabrikuar një shtrat kundër tradhëtisë.

Si funksionon? Nëse dysheku dallon diçka të dyshimtë në sipërfaqen e tij mundëson automatikisht dërgimin e një mesazhi në ‘smartphonet’ e pronarëve, duke i sinjalizuar për aktivitetin që po ndodh.

Kjo është bërë e mundur nga disa sensorë inovativë që regjistrojnë presionet që ushtrohen mbi dyshek.

Domethënë, në thelb, nuk është një skemë për të evidentuar “tradhëtinë” sepse për atë s’ke ç’ti bësh dhe nuk do të ekzistojë kurrë zgjidhja kundër tradhëtisë por më e pakta që mund të bëhet është parandalimi që ajo të ndodhë në shtratin tëndë bashkëshortor.

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )