Tentimi më qesharak për vjedhje që e keni parë ndonjëherë

Tentimi më qesharak për vjedhje që e keni parë ndonjëherë

Si kjo vjedhje nuk keni parë më herët. Kjo është vjedhja më patetike që keni parë ndonjëherë. Në video shihet një hajn që po tenton të vjedh një shitore, por me sa duket ai nuk është i përkushtuar aspak, apo ndoshta nuk ka edhe përvojë sa i përket vjedhjeve, dhe kjo e bënë atë qesharak.

Ky njeri mund edhe të konsiderohet edhe si hajni më i keq në botë, raporton “Daily Mail Video”

https://www.facebook.com/DailyMailVideo/videos/498574480926151/?v=498574480926151

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (1 )