Zbardhet qëndrimi i Hollandës për negociatat në BE

Zbardhet qëndrimi i Hollandës për negociatat në BE

Ministrat e jashtëm të Bashkimit Evropian diskutojnë sot për zgjerimin. Holanda i përmbahet qëndrimit të saj, se Shqipëria nuk është gati për hapjen e negociatave të anëtarësimit.

Stef Blok: “Lidhur me Maqedoninë e Veriut ne konsiderojmë se duhet të ndërmerret një hap i rëndësishëm siç është ligji për Prokurorin Special dhe nëse ky kusht përmbushet atëherë ne mendojmë se negociatat e anëtarësimit mund të fillojnë”.

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (1 )