Nuk do ta besoni, kështu dukej Behari në kanagjeqin e saj
Showbiz

Nuk do ta besoni, kështu dukej Behari në kanagjeqin e saj

October 16, 2019

Gaye Trugut është një aktore profeisonale, e cila arrin që me çdo rol t’i rrëmbej zemrat e publikut. E njohur përtej kufijve të Turqisë Gaye ... Lexo më shumë

Presidendja e Komisionit Evropian, më vjen keq, s’ka datë!
Lajme, Rajoni

Presidendja e Komisionit Evropian, më vjen keq, s’ka datë!

October 18, 2019

Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula Von Der Lajen bëri të qartë sot se gjatë Samitit dyditor nuk do të ketë vendim për dhënien e datës ... Lexo më shumë

Ministrat e jashtëm të BE-së “JO” për Maqedoninë dhe Shqipërinë, Han i kërkon falje qytetarëve
Lajme, Rajoni

Ministrat e jashtëm të BE-së “JO” për Maqedoninë dhe Shqipërinë, Han i kërkon falje qytetarëve

October 15, 2019

Ministrat e jashtëm të BE-së nuk kanë arritur që të dakordohen dhe nuk sollën vendim për hapjen e bisedimeve me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë. ... Lexo më shumë

Erdogan: Bota të na mbështesë ose të fillojë të pranojë refugjatët nga Siria
Bota

Erdogan: Bota të na mbështesë ose të fillojë të pranojë refugjatët nga Siria

October 15, 2019

Komuniteti ndërkombëtar duhet mbështesë përpjekjet e vendit tonë ose të fillojë të pranojnë refugjatët nga Siria, deklaroi presidenti turk Recep Tayip Erdogan në një editorial ... Lexo më shumë

Kompanitë rritIn rrogat për punëtorët, Qeveria në përkrahje
Lajme, Rajoni

Kompanitë rritIn rrogat për punëtorët, Qeveria në përkrahje

October 16, 2019

Paga minimale në Maqedoninë e Veriut nga dhjetori do të jetë 14 500 denarë. Kjo shumë u përcaktua nga Qeveria, punëdhënësit dhe sindikatat. Kjo do ... Lexo më shumë

FAVORIZIMI I NJËRIT FËMIJË NDAJ  TJERËVE
Religjion

FAVORIZIMI I NJËRIT FËMIJË NDAJ TJERËVE

October 16, 2019

PYETJA: Cili është mendimi juaj, në fakt cili është qëndrimi i Fesë Islame përkitazi me një person i cili ka shëndet të mirë dhe pasurinë ... Lexo më shumë