Padi penale për mjë shtetas të Shqipërisë

Padi penale për mjë shtetas të Shqipërisë

Sektori për punë të brendsme Tetovë, ka dorëzuar padi penale kundër 26-vjeçares M.K. nga Republika e Shqipërisë, për shkak të egzistimit të bazave të dyshimit, se ka kryer vepra penale ,,Lëndim truporë,, dhe ,,rrezikim i sigurisë,,.

I njëjti më datë 10.07.2019, në fshatin Çellopek në oborrin e shtëpisë së  25-vjeçarit A.I. dhe S4-vjeçares S.I. e denoncuara i ka sulmuar fizikisht, kurse personit A.I. me thikë i ka shkaktuar plagë në dorë dhe shpinë.

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )